• Facebook - White Circle
  • Twitter
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn

Premiere Het geheim van Sophia

February 3, 2019

Vandaag waren we aanwezig bij de première van Het geheim van Sophia

Het geheim van Sophia is een speelfilm gemaakt voor kinderen die gaat over dromen. Dromen over een mooie wereld waarin alles wat je wilt mogelijk is. In de film Het geheim van Sophia beleven twee zieke kinderen(Jada Borsato & Sepp Ruiters) een spannende droom reis. Er wordt ze gevraagd om het bed waarin je je dromen echt kunt beleven te beschermen tegen De Wolf (Pamela Teves) en De Witch (Danielle de Bakker). Ze komen met deze spannende zoektocht in andere tijden & werelden terecht om de magische ketting te vinden.

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

August 1, 2019

April 21, 2019

March 28, 2019

March 28, 2019

January 28, 2019

January 27, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square