• Facebook - White Circle
 • Twitter
 • Instagram - White Circle
 • LinkedIn

Van der Perk dakbedekking/Café t Durp uit Sint Philipsland winnen 6de editie Geuzecup!

June 20, 2016

Afgelopen weekend was het een drukke bedoeling op Sportpark d’n Aekerboom te Poortvliet. Op vrijdag organiseerde Stichting Vrienden van Siem in samenwerking met vv SPS een benefietwedstrijd en op zaterdag werd er gestreden voor de Geuzecup.

Vrijdag 27 mei; voorafgaande aan de benefietwedstrijd werd er gespeeld door de Thoolse D selectie tegen FC Utrecht. Een week geleden stonden deze beide teams ook op het veld tijdens het eerste BVO toernooi, maar kwamen elkaar toen niet tegen. Na een flinke voorsprong van de Thoolse d selectie kwam FC Utrecht na de rust goed terug.   De Thoolse D selectie wist de voorsprong te behouden en won de wedstrijd met een uitslag van 7-5.

De benefietwedstrijd werd gespeeld door Oud Feyenoord tegen de selectie van SPS. De aftrap werd gedaan door Stefan uit Middelburg, hij is op dit moment aan het strijden tegen de verschrikkelijke ziekte kanker. Afgelopen week nog een chemo ondergaan maar deze avond fit om de aftrap van deze bijzondere wedstrijd te verrichten.                                                                  Het was een zware strijd en de jonge jongens van SPS konden de oude profs goed in het bedwang houden. Het werd een spannende wedstrijd waar de SPS’ers in de laatste minuten de voorsprong pakten. Eind uitslag 4-3.

Zaterdag 28 mei; 21 teams streden deze zonnige dag om de Geuzecup wisselbokaal. Al snel werd duidelijk dat Ruud van der Perk een goede selectie van spelers had meegenomen naar d’n Aekerboom. Dit bleek ook wel want na een aantal jaar niet te hebben meegedaan stonden zij in de finale oog in oog met Mariflex de Profs. De afgelopen twee jaar gingen zij met de wisselbokaal richting Vlaardingen. Het was een spannende finale maar de mannen uit Flupland scoorden 1-0. Dit was dan ook gelijk de eind uitslag. Dit betekende dat de Geuzebokaal dit jaar in deze omgeving zal blijven.

Uitslag Geuzecup

 1. v/d Perk/Café t Durp                         11.        ’t Keeten

 2. The Profs                                           12.        AZ ZENO

 3. Kwekerij Hage                                   13.        Geuze Transport

 4. Woonboulevard Poortvliet                14.        LV Timmerwerken

 5. Combi Isolatie                                    15.        Johan Uijl Timmerwerken

 6. Schildersbedrijf Noom                      16.        Selekt Huis

 7. Tjerry Stijgerwerken                          17.        Café Smerdiek

 8. Westdorp Bouw                                 18.        Carrosserie Elenbaas

 9. Lavoir Projects                                   19.        Brandweer Tholen

 10. Mariflex                                             20.       Logistic Force

21. Christiaan van Dijke

Please reload

Recent Posts

August 1, 2019

April 21, 2019

March 28, 2019

March 28, 2019

January 28, 2019

January 27, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Follow Us
 • Facebook Basic Square
 • Twitter Basic Square
 • Google+ Basic Square