Goede doel 2019


Tijdens onze nieuwjaarsreceptie is het nieuwe goede doel bekend gemaakt. We gaan ons het gehele jaar 2019 inzetten voor het Erasmus MC-Sophia kinderziekenhuis afdeling oncologie. We gaan ‘schouder-aan-schouder’ met alle vrijwilligers, sponsoren, donateurs er weer een schitterend jaar van maken.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie lieten Wim en Annelies onze contactpersonen van het ziekenhuis een mooi filmpje zien waarom onze inzet zo belangrijk is!

We waren verrast om te zien dat ze zowel ouders van patiënten, personeel en BN’ers over onze stichting hadden verteld! Bedankt we gaan er proberen weer een mooi jaar van te maken we hopen ook weer op ieder zijn steun.


43 keer bekeken

© 2019 by Caroline

  • Facebook - White Circle
  • Twitter
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn