• Vrienden van Siem

Wintermarkt


Op 30 november vind de jaarlijkse wintermarkt plaats in Sint-Annaland.

Op deze dag zal er een oliebollen kraam van Kas v.d. Zande & Zn op de voorstraat/ring staan. Hier worden de oliebollen voor het goede doel verkocht. De oliebollen kraam zal vanaf 14:00 uur open zijn voor verkoop en ook tijdens de wintermarkt worden de overheerlijke oliebollen voor het goede doel verkocht.

De oliebollen kraam zal op 15 en 16 december op de parkeerplaats van Jumbo Sint-Annaland staan.

U koopt toch ook een overheerlijke zak oliebollen voor het goede doel?

Stichting Vrienden van Siem is ook aanwezig met een stand samen met Slagerij Slager voor het goede doel van 2018 het Amphia Ziekenhuis te Breda. De donateurs kunnen hier hun presentje ophalen. En er zal een heerlijke winterkost en lekkernijen worden verkocht.

Bij de kraam kunnen ook nog loten worden gekocht voor de loterij. Deze winnaars worden op 29 december bekend gemaakt tijdens het eindejaar feest in de muziekzaal in de Wellevaete.


55 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven