Van der Perk dakbedekking/Café t Durp uit Sint Philipsland winnen 6de editie Geuzecup!


Afgelopen weekend was het een drukke bedoeling op Sportpark d’n Aekerboom te Poortvliet. Op vrijdag organiseerde Stichting Vrienden van Siem in samenwerking met vv SPS een benefietwedstrijd en op zaterdag werd er gestreden voor de Geuzecup.

Vrijdag 27 mei; voorafgaande aan de benefietwedstrijd werd er gespeeld door de Thoolse D selectie tegen FC Utrecht. Een week geleden stonden deze beide teams ook op het veld tijdens het eerste BVO toernooi, maar kwamen elkaar toen niet tegen. Na een flinke voorsprong van de Thoolse d selectie kwam FC Utrecht na de rust goed terug. De Thoolse D selectie wist de voorsprong te behouden en won de wedstrijd met een uitslag van 7-5.

De benefietwedstrijd werd gespeeld door Oud Feyenoord tegen de selectie van SPS. De aftrap werd gedaan door Stefan uit Middelburg, hij is op dit moment aan het strijden tegen de verschrikkelijke ziekte kanker. Afgelopen week nog een chemo ondergaan maar deze avond fit om de aftrap van deze bijzondere wedstrijd te verrichten. Het was een zware strijd en de jonge jongens van SPS konden de oude profs goed in het bedwang houden. Het werd een spannende wedstrijd waar de SPS’ers in de laatste minuten de voorsprong pakten. Eind uitslag 4-3.

Zaterdag 28 mei; 21 teams streden deze zonnige dag om de Geuzecup wisselbokaal. Al snel werd duidelijk dat Ruud van der Perk een goede selectie van spelers had meegenomen naar d’n Aekerboom. Dit bleek ook wel want na een aantal jaar niet te hebben meegedaan stonden zij in de finale oog in oog met Mariflex de Profs. De afgelopen twee jaar gingen zij met de wisselbokaal richting Vlaardingen. Het was een spannende finale maar de mannen uit Flupland scoorden 1-0. Dit was dan ook gelijk de eind uitslag. Dit betekende dat de Geuzebokaal dit jaar in deze omgeving zal blijven.

Uitslag Geuzecup

 1. v/d Perk/Café t Durp 11. ’t Keeten

 2. The Profs 12. AZ ZENO

 3. Kwekerij Hage 13. Geuze Transport

 4. Woonboulevard Poortvliet 14. LV Timmerwerken

 5. Combi Isolatie 15. Johan Uijl Timmerwerken

 6. Schildersbedrijf Noom 16. Selekt Huis

 7. Tjerry Stijgerwerken 17. Café Smerdiek

 8. Westdorp Bouw 18. Carrosserie Elenbaas

 9. Lavoir Projects 19. Brandweer Tholen

 10. Mariflex 20. Logistic Force

21. Christiaan van Dijke


69 keer bekeken

© 2019 by Caroline

 • Facebook - White Circle
 • Twitter
 • Instagram - White Circle
 • LinkedIn