Benefietwedstrijd en Geuzecup 2016


Voetbalweekend te Poortvliet! Benefietwedstrijd en 6de editie Geuzecup Poortvliet, 27 en 28 mei 2016.

Stichting Vrienden van Siem organiseert samen met Voetbalvereniging SPS op sportveld

d´nAekerboom; Een benefietwedstrijd tussen Oud Feyenoord en SPS 1 en de 6de editie van de Geuzecup.

Benefietwedstrijd: Op vrijdag 27 mei zal er een benefietwedstrijd worden gespeeld tussen Oud Feyenoord en de selectie van SPS. Deze wedstrijd zal rond de klok van 19:30 van start gaan. Vooraf aan deze wedstrijd zal de Thoolse D selectie een wedstrijd spelen tegen de D pupillen van FC Utrecht. Kaarten voor deze wedstrijden zijn te koop via het email adres van onze stichting (info@vriendenvansiem.nl) of via de plaatselijke voetbal kantines. Kosten kaarten 4 euro in de voorverkoop en 5 euro tijdens de wedstrijddag.

Geuzecup: Op zaterdag 28 mei zullen meer dan 20 bedrijven wederom strijden om de Geuzebokaal.Een bedrijventoernooi wat al een aantal jaar bekend is op het eiland Tholen en waar je op een sportieve manier met je collega’s de dag door kan brengen. Er is nog ruimte voor aanmeldingen van een aantal teams. Dus wil je als collega’s deze dag mee doen geef je dan nog op.


54 keer bekeken

© 2019 by Caroline

  • Facebook - White Circle
  • Twitter
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn