Voetbalschool 2015


De elfde editie van de voetbalschool NOAD’67 die gehouden wordt van 26 t/m 28 oktober 2015 op de velden in Sint Philipsland heeft de inschrijving gestart. Zoals de deelnemers gewend zijn wordt het weer een mooi evenement met vele (oud) professionals uit de voetbalwereld.

Vanaf zaterdag 12 september kunnen voetballertjes/sters zich weer inschrijven voor deze editie. Ben je in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar dan ben je van harte welkom. Inschrijven kan via de website www.stichtingvoetbalschool.nl. Het inschrijvingsgeld bedraagt € 50 voor drie dagen training, eten en drinken en op het einde van deze drie dagen een cadeau en een deelnamecertificaat met handtekeningen van alle gasttrainers.

Ook deze editie kent weer een goed doel: De elfde editie van de voetbalschool staat in het teken van de Vrienden van Siem tbv Koningin Maxima Centrum in Utrecht. Het Prinses Máxima Centrum is volledig gespecialiseerd in kinderoncologie. Kinderen met kanker en hun ouders kunnen bij hen vertrouwen op de beste mensen, zorg, kennis en onderzoek. In een veilige omgeving die de ontwikkeling van het kind optimaal stimuleert. In het centrum stellen de beste experts het kind, zijn ontwikkeling en gezin centraal. Leiden zij gedreven toptalenten op. En werken de slimste onderzoekers elke dag weer aan de verbetering van zorg en behandeling. Alleen zó kunnen zij ervoor zorgen dat in de toekomst minimaal negen van de tien kinderen op een zo goed mogelijke manier van kanker genezen.

“Nog steeds sterft in Nederland elke twee dagen een kind aan kanker. Nog steeds genezen slechts drie van de vier kinderen. En nog steeds heeft de behandeling te veel negatieve gevolgen. Dat moet en kan veel beter. Daarom bundelen ouders en experts hun krachten in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie.”

Via allerlei acties zullen de deelnemers aan het de elfde editie geld inzamelen voor het Koningin Maxima Centrum in Utrecht.


30 keer bekeken

© 2019 by Caroline

  • Facebook - White Circle
  • Twitter
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn