Bijzondere donaties

6 Jul 2019

We hebben een bijzondere donatie mogen ontvangen van het bedrijf VAM WaterTech, namens Bram Boogaard. Omdat hij heeft besloten elders te gaan werken, heeft hij aangegeven om zijn afscheidscadeau aan onze stichting te doneren. Het personeel heeft hiervoor een bijdrage geleverd.


Namens Stichting Vrienden van Siem willen wij Bram Boogaard en het personeel van VAM waterTech enorm bedanken voor deze mooie donatie voor het doel van...

Het afgelopen jaar hield Alex Maartense van het Verlichtingpaleis een actie, waarbij hij per beoordeling 2 euro zou doneren. De teller stond uiteindelijk op 102 beoordelingen en het opgehaalde bedrag is dus €204.- geworden.

Vandaag werd de cheque overhandigd aan onze voorzitter.
 

Namens Stichting Vrienden van Siem bedankt voor deze bijzondere actie!

10 Nov 2018

Op 19 oktober hebben we een bijzondere donatie in ontvangst mogen nemen van fam Leen Geuze uit Tholen ter nagedachtenis aan zijn vrouw die Helaas de strijd heeft verloren.

21 Jun 2017

Namens familie Nieuwenhuijzen-geluk hebben we een mooie cheque mogen ontvangen voor onze goede doel 2017. Zij schonken dit ons naar aanleiding van hun 25 jarig huwelijk, wij van Stichting Vrienden van Siem zijn erg blij met deze donatie! En wensen de familie nog veel gezonde jaren samen

Please reload

© 2019 by Caroline

  • Facebook - White Circle
  • Twitter
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn