top of page

Situatie rondom het COVID-19 (Coronavirus)

Persbericht Bestuur

Via deze pagina houden we u op de hoogte van alle nodige besluiten.

 

Persbericht (28-04-2020):

Vorige week is tijdens de persconferentie van de regering bekend gemaakt dat alle evenementen met een vergunning verboden zijn tot 1 september. Daarom hebben wij besloten dat alle activiteiten en acties die door ons in deze periode tot en met 1 oktober zouden worden georganiseerd, niet doorgaan!!

 

We hebben ondertussen alcontact gehad met onze goede doelen om alles een jaar te verplaatsen en zij reageerden hier allemaal positief op. We zullen dus verder afspraken gaan maken wanneer mogelijk, om er volgend jaar een echt jubileumjaar van te maken. Ondanks alles blijven we niet stil zitten en zullen we met verschillende acties dit jaar alsnog geld ophalen wat er volgend jaar extra bijkomt voor onze goede doelen.

 

We houden u op de hoogte via onze kanalen en speciale geopende websitepagina: www.vriendenvansiem.nl/covid-19

 

We blijven ons medeleven uitspreken naar alle slachtoffers, nabestaanden, de vitale beroepen, maar ook u in deze moeilijke tijden. We kunnen hier samen doorheen komen!

 

Blijf thuis, houd afstand, pas op uzelf en uw naasten!

 

Namens het bestuur van Stichting Vrienden van Siem

-----------------------------------------------------------------------------------

Persbericht (23-03-2020):

 

Vandaag (23-03-2020) is tijdens de persconferentie van de regering bekend gemaakt dat alle samenkomsten verboden zijn tot 1 juni. Dit betekent dat alle activiteiten en acties die door ons in deze periode zouden worden georganiseerd, niet doorgaan!!

Mocht u voor activiteiten zoals: de Moonlight Bingo en/of Geuzecup al een kaartje of aanmeldkosten hebben overgemaakt, dan zullen we u persoonlijk benaderen en alles met u regelen.

Ons medeleven gaat uit naar alle slachtoffers, nabestaanden, de vitale beroepen maar ook u in deze moeilijke tijden. We kunnen hier samen doorheen komen!

Blijf thuis, houd afstand, pas op uzelf en uw naasten!

Namens het bestuur van Stichting Vrienden van Siem

Nieuwsberichten
Maatregelen corona verlengd

We gaan samen door met de corona-aanpak in Nederland. Handen wassen, zoveel mogelijk thuisblijven, thuiswerken, afstand houden - alle maatregelen die de deskundigen ons adviseren - worden verlengd. Wel komt er voorzichtig meer ruimte voor kinderen en jongeren.

Met de corona-aanpak gaat het heel langzaam de goede kant op. We hebben veelal een manier gevonden om ons dagelijks leven praktisch in te vullen, ook al is dat lang niet altijd makkelijk. Medewerkers in de zorg doen hun uiterste best om iedereen de zorg te geven die zij nodig hebben. Er worden nog steeds mensen in het ziekenhuis opgenomen vanwege corona, maar de aantallen gaan gestaag omlaag.

© Rijksoverheid

'Beter voorzichtigheid nu,
dan spijt achteraf'

Er komt een kleine versoepeling van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De meeste beperkingen blijven in ieder geval tot 20 mei van kracht, zei premier Rutte op een persconferentie na het crisisberaad van het kabinet.

Rutte had de Nederlanders graag meer vrijheid teruggegeven, maar de risico's op het oplaaien van het virus zijn volgens hem te groot: "Beter voorzichtigheid nu, dan spijt achteraf." Hij noemde de coronacrisis "de grootste, meest ingrijpende en bedreigende gebeurtenis die de meesten van ons ooit zullen meemaken".

© NOS 

Mededeling.png
bottom of page