• Facebook - White Circle
  • Twitter
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn

Situatie rondom het COVID-19 (Coronavirus)

Persbericht Bestuur

Vandaag (23-03-2019) is tijdens de persconferentie van de regering bekend gemaakt dat alle samenkomsten verboden zijn tot 1 juni. Dit betekent dat alle activiteiten en acties die door ons in deze periode zouden worden georganiseerd, niet doorgaan!!

Mocht u voor activiteiten zoals: de Moonlight Bingo en/of Geuzecup al een kaartje of aanmeldkosten hebben overgemaakt, dan zullen we u persoonlijk benaderen en alles met u regelen.

Ons medeleven gaat uit naar alle slachtoffers, nabestaanden, de vitale beroepen maar ook u in deze moeilijke tijden. We kunnen hier samen doorheen komen!

Blijf thuis, houd afstand, pas op uzelf en uw naasten!

Namens het bestuur van Stichting Vrienden van Siem

Via deze pagina houden we u op de hoogte van alle nodige besluiten.

Nieuwsberichten
Alle bijeenkomsten tot 1 juni verboden, boetes op schenden 1,5-meter-regel

"Alle bijeenkomsten waar mensen bij elkaar komen zijn verboden tot 1 juni. De grens van honderd personen verdwijnt, heeft minister Grapperhaus van Justitie bekendgemaakt. Op die manier wil het kabinet de verspreiding van het coronavirus tegengaan. Op overtreding van de regels komen boetes te staan. Er komen wel uitzonderingen voor uitvaarten en kerkelijke bruiloften.

Burgemeesters krijgen meer mogelijkheden om op te treden als burgers zich niet aan de corona-adviezen houden. Ze kunnen dan makkelijker winkels, parken, speeltuinen of stranden afsluiten als daar te veel mensen dicht op elkaar zitten. De politie gaat optreden als drie of meer mensen (gezinnen uitgezonderd) zich niet aan de regels houden."

© NOS Nieuws

Scherpe nieuwe maatregelen tegen corona: dit zijn nu de regels

"Het kabinet komt met een stevig pakket aan nieuwe maatregelen om het coronavirus tegen te gaan. Mensen die de regels overtreden kunnen een forse boete krijgen. We zetten de maatregelen voor je op een rijtje."

© RTL Nieuws