top of page

 ACTIVITEITEN IN 2015

Herdenkingstocht op zaterdag 19 september 2015

Na de bijzondere herdenkingstocht van vorig jaar organiseert Stichting Vrienden van Siem opnieuw een wandeltocht. Ook dit jaar zal deze weer afgesloten worden door een intiem samenzijn met persoonlijke verhalen en passende muziek.Dit mag u niet missen!

 

Oud Oranje komt naar Tholen op 19 juni 2015

 

De Ex-Internationals KNVB (Oud-Oranje) hebben hun ja-woord gegeven om op 19 juni as. een benefietwedstrijd te komen voetballen tegen Tholense Boys voor het goede doel 2015 van Vrienden van Siem.

 

Het goede doel 2015 van de Stichting staat in het teken van de afdeling kinderoncologie van het Prinses Maximacentrum te Utrecht. De aanvang van de wedstrijd zal zijn om 19:30 uur.

 

De gebroeders De Boer, gebroeders Witschge, John van ’t Schip, Ben Wijnstekers, Sjaak Swart, Peter Houtman, Simon Tahamata, Arthur Numan, Aron Winter, Regi Blinker, Martijn Reuser, Oscar Moens, Berry van Aerle hebben reeds aangegeven naar sportpark de Bent te komen op 19 juni.

 

Hiernaast is Vrienden van Siem nog druk bezig met het aantrekken van enkele coryfeeën die het Nederlandse voetbal de afgelopen tientallen jaren op de kaart hebben gezet. Oud-Oranje zal met minimaal 18 spelers aantreden.

 

De entree bedraagt in de voorverkoop € 5,00 en op de wedstrijddag

€ 6,00. Kaarten zijn tevens te bestellen via e-mail info@vriendenvansiem.nl. Tot en met 16 jaar is de entree gratis.

 

De Thoolse D-selectie zal op 19 juni om 18:00 uur een voorwedstrijd voetballen tegen een mooie tegenstander; de Feijenoord D-pupillen!

Om 18:00 uur op sportpark de Bent te Tholen zal de Thoolse D-selectie tegen Feyenoord D-pupillen de voorwedstrijd spelen

Het Thoolse voetbal staat deze avond dan ook optimaal in de schijnwerpers.

 

Na afloop zal er nog een gezellige 80’s en 90’s party worden verzorgd in de grote tent op het sportpark. De opbrengst van deze avond zal gaan naar de afdeling kinderoncologie van het Prinses Maxima Centrum te Utrecht.

 

Een dag later, 20 juni, zal de 5e editie van de Geuzecup plaatsvinden op de sportvelden van Tholense Boys voor het goede doel van Vrienden van Siem. Bedrijven die interesse hebben kunnen zich nog aanmelden via e-mailadres info@vriendenvansiem.nl.

 

Er zit een maximum aan het aantal deelnemers.

bottom of page